Jag befinner mig i prostitution eller någon tvingar mig att sälja sex

Befinner du dig i prostitution och vill ha råd eller prata om dina erfarenheter? Det finns flera ställen du kan vända dig till.

Mikamottagningen i Stockholm och Göteborg 
Stockholm Tel: 08-508 25 501 – Göteborg Tel: 020-32 73 28 
Mikamottagningen är öppen för dig som får eller fått ersättning för att ha sex med någon, eller som blivit skadad genom sex. Mottagningarna är även öppen för personer som utsätts för människohandel för sexuella ändamål.

Evonhuset Malmö 
Tel: 020-35 40 40 
Evonhuset (tidigare KST – Kompetenscentrum för sexuella tjänster) är öppet för dig som får eller fått ersättning för att ha sex med någon, eller som blivit skadad genom sex. Mottagningen är även öppen för personer som utsätts för människohandel för sexuella ändamål.

Kvinnofridslinjen 
Tel: 020-50 50 50 
Hit kan du ringa om du vill tala med någon om dina upplevelser eller om det är något du vill fråga om. Hos Kvinnofridslinjen kan du få praktiska råd för att förändra din situation och ta dig vidare.

1000mojligheter.se 
Organisationen stöttar dig som är ung (upp till 25) oavsett om du är kille, tjej, transperson eller inte vill definiera dig alls. I chatten kan du prata om vad du vill. 1000 möjligheter har även ett särskilt stöd online för dig som har erfarenheter av att ha sex mot ersättning.

Pegasus.se 
Du kan kontakta Pegasus om du är 15-25 år, homosexuell, bisexuell, trans och/eller queer och har funderingar om sex mot ersättning. Du kan chatta anonymt på Pegasus eller maila.

Umo.se 
Umo.se är en webbplats för alla som är mellan 13 och 25 år. På UMO kan du hitta svar på frågor om sex, hälsa och relationer.